Cautare

388 de rezultate pentru "activare card telecom" (3.17 secunde)
Contravaloarea biletului se va plati in momentul cumpararii acestuia, urmand ca a doua zi angajatul sa primeasca pe card cuantumul subventiei acordate de societate, care este de maxim 500 de lei.
Traim din descoperiri de card", a spus Bogdan Moldoveanu, de 31 de ani. "Chiar azi de dimineata (ieri - n.r.) se duse sotul sa plateasca gazele, curentul si factura la telefonul mobil.
O alta posibilitate de identificare a cardurilor cu acoperire internationala o reprezinta verificarea inscriptiei de pe card. In cazul in care scrie "Valid only in Romania" inseamna ca nu poate fi folosit decat local.
O alta posibilitate de identificare a cardurilor cu acoperire internationala o reprezinta verificarea inscriptiei de pe card. In cazul in care scrie "Valid only in Romania" inseamna ca nu poate fi folosit decat local.
Visa este sponsor oficial la nivel global si singurul card acceptat in toate locatiile Jocurilor Olimpice, inca din 1986.Visa si bancile membre din China au instalat peste 90.000 de ATM-uri si au incheiat colaborari de acceptare cu aproximativ 216.000 de locatii comerciale din China, inca din decembrie 2007, anticipand fluxul de vizitatori din toata lumea din acest an.
BRD-Groupe Société Générale a lansat ieri primele sale carduri cu cip. Acestea sunt duale, dotate atât cu microprocesor, cât si cu banda magnetica, si prezinta avantaje multiple, cel mai important fiind gradul ridicat de securitate, care elimina posibilitatea de frauda.
Prioritari vor fi cei carora li se vor returna banii prin virament bancar, iar pentru cei care nu au lasat niciun numar de cont sau de card la Fisc, banii vor fi returnati prin posta, in cazul in care sumele care trebuie restituite sunt cuprinse intre 5 si 150 de lei.
Ba chiar am aflat de la a patra banca faptul ca la 1.500 de lei net pe luna, o persoana poate împrumuta cel mult 4.200 de lei, adica exact cât o descoperire de card.
Achizitia politelor este posibila prin intermediul site-ului www.allianzdirect.ro, iar plata contractelor de asigurare se face online, direct prin Internet sau in numerar, prin card bancar la bancomate, transfer bancar, direct debit sau Internet banking.
Puteti, de asemenea, sa va orientati catre un business card. "Chiar daca seful are, cu siguranta, un portcard, nu i-ar fi deloc antipatic unul nou, stilat, din piele, pe suport metalic culisant.
În baza acestui contract, compania petroliera primeste exclusivitate în furnizarea de carburanti auto pe baza de card, prin alimentare la pompa a tuturor masinilor Postei Române, pe o perioada de patru ani.
Mai mult, Radu Topliceanu director la Raiffeisen Bank afirma ca e indicat ca inainte de a da date personale cum ar fi codul PIN, numarul de card sau parola, clientul sa dea un telefon de verificare sau un mail la banca.
Printre echipamentele standard amintim ABS, EBV, AFU, airbaguri frontale si laterale pentru sofer si pasager, servodirectie, computer de bord, radio CD cu MP3, aer conditionat, geamuri electrice fata si spate, proiectoare de ceata, inchidere centralizata si demaraj cu card, sistem Isofix.
Printre echipamentele standard sunt incluse ABS (cu repartitor electronic de franare EBV), AFU (asistenta la franarea de urgenta), airbag-uri frontale si laterale, servodirectie, computer de bord, radio-CD cu MP3, aer conditionat, geamuri electrice fata si spate, oglinzi retrovizoare electrice si degivrante, proiectoare de ceata, inchidere centralizata si demaraj cu card, sistem Isofix.
Un card de ciori care zboara pe deasupra ruinelor industriale fac peisajul si mai jalnic. Croncanitul lor se sparge cu ecou de zidurile darapanate.
Ultimii bani pe care i-am primit au fost in luna februarie, cand ne-au pus pe card 300 de lei, iar acum vad ca ne pun sa semnam fisa de lichidare fara sa ne dea nici un ban", a spus o angajata a unitatii.
BCR emite 25 tipuri de carduri de credit si de debit si are instalata cea mai mare retea nationala de ATM si POS - peste 2.000 de bancomate si circa 17.000 de terminale electronice operationale la comercianti pentru plata cu card.
In plus, clientii care vor obtine un credit pana la data de 31.12.2009 si achizitioneaza imobile cu valoarea de maximum 60.000 Euro, echivalent lei, dispun de gratuitate in privinta comisionului de evaluare si a primei de asigurare a imobilului, aferenta primului an, precum si de posibilitatea obtinerii unui card de credit, in baza aceleiasi documentatii.
Varianta de tranzitie ar putea fi sa circule concomitent monedele existente si pe acelasi card sa fie incluse si "puncte sau monezi de carbon" ceea ce poate reprezenta limita anuala a consumului unei persoane de la cantitatea de combustibil pentru alimentarea autoturismului pana la electricitatea consumata acasa.
Cei care opteaza pentru casieriile bancilor spun ca aceasta metoda este simpla (26%) sau rapida (20%), dar si ca o aleg pentru ca nu au un card bancar sau nu stiu sa il foloseasca (14%).
google-analytics.com